До уваги користувачів СЕТАМ, які користуються поштовими сервісами “Яндекс” та “Мейл.ру” 22 Травня 2017 10:58
До уваги користувачів СЕТАМ, які користуються поштовими сервісами “Яндекс” та “Мейл.ру” - Photo

До уваги користувачів СЕТАМ, які користуються поштовими сервісами “Яндекс” та “Мейл.ру”

15 травня 2017 року Президент України підписав Указ №133/2017 яким ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» проти ряду юридичних та фізичних осіб Російської Федерації. 

ДП «СЕАТАМ» просить усіх клієнтів з поштовими скриньками на “Яндекс” та “Мейл.ру” змінити свої поштові адреси в особистих кабінетах для подальшого отримання інформації та вчасного сповіщення учасників торгів про зміни. Цей процес займе у вас не більше 10 хвилин. Для цього вам знадобиться нова поштова скринька, - якщо такої Ви ще не маєте, рекомендуємо використати безкоштовний сервіс Gmail, Ukr.Net або Yahoo.
Інструкція по зміні електронної адреси

Якщо Ви зареєстровані на сайті setam.net.ua з використанням улектронної пошти “Мейл.ру” (@mail.ru, @mail.ua, @bk.ru, @list.ru та @inbox.ru) або “Яндекс” (@yandex.ru, @yandex.ua), зразу після авторизації на сайті Ви побачите повідомлення з проханням змінити електронну адресу та посилання на сторінку, де зможете вказати нову поштову скриньку (1).

 

Перейшовши за посиланням (https://setam.net.ua/profile/edit-email), Ви побачите форму для зміни електронної адреси, де треба вказати адресу нової електронної скриньки та ваш поточний пароль для входу на сайт setam.net.ua.

Будьте обережні, у подальшому Ви не зможете виправити цю адресу! Після збереження налаштувань, ми надішлемо до вашої нової скриньки листа з інструкцією по перевірці та активації електронної адреси. Якщо Ви є учасником торгів, які йдуть в цей момент, рекомендуємо дочекатись їх закінчення, що б у разі непередбачуваних перешкод під час зміни електронної адреси та її перевірки у вас не виникало складнощів з участю в аукціонах.

 

Увага, після натискання кнопки "Зберегти" та до закінчення перевірки нової електронної адреси Ви не зможете користуватись системою електронних торгів "Сетам" під цим обліковим записом.

Протягом 5 хвилин, до поштової скриньки адресу якої Ви щойно вказали, має прийти лист з кодом активації:

 

Ви зразу можете скористуватись посиланням активації (2) яке вже містить код.

Якщо посилання не працює, відкрийте у браузері сторінку з адресою https://setam.net.ua/activation та скопіюйте у поле “Код активації” код, що був надісланий у листі (3) та натисніть “Активувати”.

Поздоровляємо, Ви щойно оновили свою електронну пошту!

Якщо лист з кодом активації довгий час не надходить, перевірте папку “Спам” у вашій поштовій скринці.

У разі появи запитань, Ви можете отримати консультацію, подзвонивши по телефону: +38 044 331 17 21 або надіславши листа на електрону адресу service@setam.net.ua.

З найкращими побажаннями
Адміністрація системи електронних торгів “Сетам”