Чергове оновлення СЕТАМ 27 Квітня 2015 15:17
Чергове оновлення СЕТАМ - Photo

Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України інформує про чергове оновлення програмного забезпечення системи електронних торгів. 

Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України невпинно працює над удосконаленням програмного забезпечення системи електронних торгів. Саме тому періодично випускаються оновлення для СЕТАМ, щоб додати нові функції, які забезпечать максимальну зручність для учасників торгів і відвідувачів сайту.

У новій версії програмного забезпечення змінено дизайн Головної сторінки сайту СЕТАМ. На Головну сторінку сайту додано:

  • Відображення верхнього рівня категорій, на які розподілене майно. При натисканні на категорію відбувається перехід на сторінку зі списком лотів обраної категорії.
  • Слайдер для рекламування обраних лотів, який відображає фото та інформацію про лот.
  • Блок з новинами для відображення короткого витягу з останніх важливих новин. З нього можливо перейти на сторінку з новинами, де користувач може переглянути всі новини та ознайомитися з обраними новинами докладно.
  • Банер з посиланням на сторінку державного підприємства "Інформаційний центр"  Міністерства юстиції України (http://informjust.ua/).
  • Банер з посиланням на сторінку Кабінету електронних сервісів Міністерства юстиції України (https://kap.minjust.gov.ua/).
  • Банер з посиланням на внутрішню сторінку, що містить відео "Дещо про СЕТАМ".

Збільшена кількість категорій, на які розподілено майно, а також додана багаторівнева структура розподілу майна за категоріями. Додано можливість пошуку лотів за категорією. Вибір категорії здійснюється з випадаючого списку, що відображає структуру розподілу майна.

На сторінку лоту поряд зі стартовою ціною додано спливаючу підказку, яка вказує яким чином буде нарахована винагорода організатора.

Оновлено інструкцію Учасника торгів в розділі Головного меню "Допомога". Інструкція відкривається в новій вкладці браузера.

У вікні авторизації користувача додана можливість перейти на сторінку "Реєстрація користувача" за відповідним посиланням.

Виправлено показ повідомлення "Звертаємо увагу, Ви можете подавати не більше однієї цінової пропозиції за п'ять хвилин". Тепер воно відображається тільки для тих Учасників, які підтвердили свою участь в торгах і тільки під час проведення торгів.

Запрошуємо до участі в торгах.