Добровільний продаж. Елеватор та олійно-пресовий завод, що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н (Лохвицький р-н до адмінреформи), с. Вирішальне
Стан аукціона: Торги не відбулися
Номер лоту: 522658
Дата проведення аукціону: 15 Лютого 2023 09:00
Дата закінчення торгів: 15 Лютого 2023 18:00
Дата закінчення подання заявок: 14 Лютого 2023 09:00
Стартова ціна: 120 000 000.00 грн.
Гарантійний внесок: 6 000 000.00 грн.
Крок аукціону: 1 200 000.00 грн.
Область: Полтавська обл.
Місцезнаходження майна:

Полтавська обл., Миргородський р-н (Лохвицький р-н до адмінреформи), с. Вирішальне

Дата публікації: 26 Січня 2023 16:22
Протокол торгів: Протокол
Кадастровий номер земельної ділянки
Предмет іпотеки Ні
Oбсяг та основна номенклатура продукції (робіт, послуг), у тому числі експортної
Кількість та склад робочих місць
Додаткові відомості

 Елеватор та олійно-пресовий завод, що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н (Лохвицький р-н до адмінреформи), с. Вирішальне.

Комплекс розташований на орендованій земельній ділянці загальною площею 13,83 га.

Загальний об'єм зберігання елеватору 80,7 тон підлогового зберігання зерна та 9,8 т. силосного зберігання. Є можливість відвантаження в залізничні вагони. Елеватор розташований біля залізничної станції Сенча (Південна залізниця).

Складається з трьох майданчиків.

Майданчик 1: адміністративного корпусу, обладнання для виробництва олії. Цей майданчик може використовуватися і як складський комплекс загальним обсягом одноразового зберігання зернових – 47,9 тис. тонн., у тому числі: 6 складів 33 тис. тонн + 1 склад силосного типу до 9,8 тис. тонн, котельня на два промислові котли з використанням лушпиння як палива, обладнання водопідготовки, конденсаторна, генераторна з необхідним обладнанням, а також станцію з виготовлення паливних брикетів з лушпиння. Розташований на території загальною площею 2,6 га (земля оформлена в користування на правах оренди). Олійно-пресовий завод, потужністю переробки соняшнику: 120 тонн/добу одноразовий віджимання (існуюче обладнання). Потужність переробки соняшника до 240 тонн на добу, при цьому залишкова олійність макухи 20%, або до 120 тонн на добу, залишкова олійність макухи 10%. Завод оснащений додатковою зоною очищення та аспірації зерна, зоною фільтрації та охолодження олії, парової котельні. Для зберігання олії є внутрішні та зовнішні ємності. Об'єм зберігання внутрішніх ємностей: 58 т одноразового зберігання, обсяг зовнішніх ємностей – 454 т. одноразового зберігання продукції.

Комунікації: на території знаходяться ТП (400 кВт та 1600 кВт). Вода – артезіанська свердловина 150 м., у власності сільської громади Газ - ГРС1 Лічильник КРН-1.016250 Норма витрати 250м3/год.

Майданчик 2 та 3: включає адміністративну будівлю, виробничо-технічну лабораторію, вагові, будівлі робочих веж, в яких знаходяться зони очищення, аспірації, вентилювання та норійного транспортування зерна, будівлі бункерів для приймання зерна, резервний майданчик для оперативного приймання зерна, оснащеного приймальними транспортерами , приміщення трансформаторних підстанцій, пожежна водойма, побутові приміщення.
- другий майданчик – 7 підлогових складів 27,4 тис. тонн;
- третій майданчик – 5 складів підлоги 20,5 тис. тонн.
Елеватор розташований на території загальною площею 11,23 га (земля оформлена в користування на правах оренди). На території елеватора є під'їзні залізничні колії; елеватор має дві стаціонарні точки залізничного відвантаження, загальною потужністю 1500 тонн. на добу. Також елеватор має стаціонарну точку відвантаження в автотранспорт, крім цього, відвантаження в автотранспорт може здійснюватися мобільними транспортерами з кожного складу. На території елеватора знаходяться 5 стаціонарних точок приймання зерна загальною потужністю 2000 тонн на добу для монокультуру.

Елеватор має 3 стаціонарні сушильні зони, 4 зони аспірації та очищення зерна, а також мобільні агрегати для попереднього очищення зерна безпосередньо в місцях зберігання. Елеватор оснащений необхідними комунікаціями: лініями електропередач, трансформаторними підстанціями (є на кожній елеваторній ділянці), водонапірною баштою зі свердловиною, водопровідними системами, елеватор повністю газифікований.
Комунікації: на території знаходяться ТМ 250 к-2шт., ТМ 400 к-2шт; вода – артезіанська свердловина 150 м., у власності сільської громади. Газ - ГРС2 Лічильник GMS -250 Норма витрат 250м3/рік.

Комплекс не працює.

Додаткова інформація щодо об'єкту продажу розміщена в розділі "Вкладення".

Додаткові умови проведення аукціону:
- витрати, пов’язані із завантаженням та перевезенням рухомого майна покладаються на переможця електронного аукціону;
- для укладання договору купівлі-продажу потрібне додаткове погодження відповідного Колегіального органу – 20 робочих днів. Погодження може бути подовжений у разі необхідності на 20 робочих днів.

Реєстраційний номер лота: 522658
Категорія: Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

Список учасників:

  • Учасник 1 Відхилено - несплата гарантійного внеску 27 Січня 2023 15:37:40
  • Учасник 2 Відхилено - несплата гарантійного внеску 6 Лютого 2023 21:57:54
Порядок ознайомлення з майном:
Ознайомлення у зберігача

Відповідальна особа за ознайомлення з майном, начальник Управління супроводження та продажу непрофільних активів: Міхедов Андрій Сергійович, тел. 0952822088


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно: 1.Зареєструватися в системі; 2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів. 3.Сплатити гарантійний внесок. Розмір гарантійного внеску становить 5% від стартової ціни лоту. Винагорода організатору не входить у ціну продажу і сплачується окремо. Винагорода організатора 1,8%.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «0-800-335-754», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
АТ “Банк Кредит Дніпро”